Diensten

De diensten van Zuylenstaete zijn drieledig. We kopen, transformeren en verhuren panden.

Om te beginnen kopen we in het hele land panden op. Panden die in sommige gevallen al jarenlang een doorn in het oog zijn van de buurt en waarvoor een nieuwe bestemming meer dan welkom is. Of vastgoed dat nu nog in gebruik is, maar binnenkort leeg komt te staan. Deze panden transformeert Zuylenstaete naar mooie woonruimte of winkelruimte. Dat doen we op duurzame en kosteneffectieve wijze. Vervolgens verhuurt Zuylenstaete de woonruimte of bedrijfsruimte met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een hoge servicegraad. Deel uitmaken van ons team? Kom dan werken bij Marcel van Hooijdonk.

Opkopen van vastgoed

Er staan in Nederland ruim een kwart miljoen gebouwen leeg, met een totale oppervlakte van meer dan tienduizend voetbalvelden. Zonde, want tegelijkertijd is er ook sprake van een tekort aan betaalbare woon- en bedrijfsruimte. Daarom koopt Zuylenstaete in heel Nederland panden op en transformeert deze naar studentenkamers, appartementen of winkelruimte. 

Transformeren van panden

Nadat Zuylenstaete een pand heeft opgekocht, begint het echte werk pas. Dan start de transformatie van het pand naar zijn uiteindelijke bestemming. Dat doen we op een kostenefficiënte manier.

Verhuur van vastgoed

Nadat een pand is getransformeerd, is het tijd om het te verhuren. Dat doen we natuurlijk pas wanneer het er tiptop uitziet. Want wij zijn pas tevreden als onze huurders dat ook zijn. Een hoge servicegraad is voor ons belangrijk.