Diensten

De diensten van Zuylenstaete zijn drieledig. We kopen, transformeren en verhuren panden.

Om te beginnen kopen we in het hele land leegstaande panden op. Panden die in sommige gevallen al jarenlang een doorn in het oog zijn van de buurt en waarvoor een nieuwe bestemming meer dan welkom is. Of vastgoed dat nu nog in gebruik is, maar binnenkort leeg komt te staan. Zodra een leegstaand pand is gevonden en gekocht gaan we door naar de volgende stap: tranformeren.

De gekochte panden transformeert Zuylenstate om naar een mooie woon- of winkelruimte. Dat doen we op duurzame en kosteneffectieve wijze. Het transformeren kost vaak veel tijd omdat, de leegstaande panden last hebben van achterstalling onderhoud. Soms moet een heel pand gesloopt worden om er vervolgens een mooi pand met een functie voor terug te plaatsen. 

Zodra het transformeren van het leegstaande pand is gelukt, begint het verhuren. Het verhuren van het pand doen we uiteraard pas wanneer het er perfect uitziet. Een hoge servicegraad is zeer belangrijk bij Zuylenstaete. De afgelopen jaren hebben we veel tevreden huurders gehad wat voor ons het belangrijkste bewijs is dat wij ons werk goed doen!


Wil jij deel uitmaken van ons team? Kom dan werken bij Marcel van Hooijdonk.

Opkopen van vastgoed

Er staan in Nederland ruim een kwart miljoen gebouwen leeg, met een totale oppervlakte van meer dan tienduizend voetbalvelden. Zonde, want tegelijkertijd is er ook sprake van een tekort aan betaalbare woon- en bedrijfsruimte. Daarom koopt Zuylenstaete in heel Nederland panden op en transformeert deze naar studentenkamers, appartementen of winkelruimte. 

Transformeren van panden

Nadat Zuylenstaete een pand heeft opgekocht, begint het echte werk pas. Dan start de transformatie van het pand naar zijn uiteindelijke bestemming. Dat doen we op een kostenefficiënte manier.

Verhuur van vastgoed

Nadat een pand is getransformeerd, is het tijd om het te verhuren. Dat doen we natuurlijk pas wanneer het er tiptop uitziet. Want wij zijn pas tevreden als onze huurders dat ook zijn. Een hoge servicegraad is voor ons belangrijk.