Over Marcel van Hooijdonk

Voor Marcel van Hooijdonk bestaat er niks beters dan het opnieuw in leven brengen van een leegstaand pand. Een pand wat helemaal geen functie heeft omtoveren in een woning of kantoor, dat is waar Marcel van Hooijdonk zich vooral mee bezig houdt. Op deze manier pakt hij twee vliegen in één klap: het woningtekort en de leegstaande panden in Nederland. 

___________________

Pionier in transformeren

Marcel van Hooijdonk is een van de pioniers in Nederland op het gebied van het transformeren van leegstaand vastgoed naar prettige woon- en bedrijfsruimte. Als ondernemer is hij niet bang om risico’s te nemen. Ook tijdens de laatste crisis op de woningmarkt bleef hij zich inzetten om in onbruik geraakte panden weer beschikbaar te maken voor mensen die behoefte hebben aan een appartement, studentenkamer of winkelpand. 

Tevreden huurders

Wat bij Marcel van Hooijdonk altijd voorop staat, is de tevredenheid van zijn huurders. Daarom is de servicegraad in het door hem getransformeerde vastgoed hoog en worden huurders snel geholpen wanneer er bijvoorbeeld een defect is. Als goede verhuurder vindt Marcel van Hooijdonk het belangrijk dat zijn huurders prettig kunnen wonen en werken.

Oplossen woningtekort

Met zijn unieke aanpak draagt Marcel van Hooijdonk in heel Nederland zijn steentje bij aan het oplossen van het nijpende woningtekort en het aanpakken van de vele leegstand. Zo houdt hij met het opkopen en transformeren van vastgoed de Nederlandse steden levendig, leefbaar en aantrekkelijk. 

Goede doelen

Marcel van Hooijdonk vindt het belangrijk om als ondernemer iets terug te geven aan de maatschappij. Daarom steunt hij de strijd tegen onder meer MS via Why Donate en Doneeractie.nl. Ook Stichting ALS Nederland mag rekenen op steun van Marcel van Hooijdonk.

Marcel van Hooijdonk

Marcel van Hooijdonk heeft ook een eigen website. Op deze website lees jij meer over zijn interesses, projecten en de laatse nieuwtjes. Hierdoor ben je altijd up-to-date met waar Marcel van Hooijdonk zich allemaal mee bezig houdt op het moment. Neem vooral even een kijkje op: Marcel van Hooijdonk

Werken bij Marcel van Hooijdonk

Deel uitmaken van het veranderend landschap waarin Marcel van Hooijdonk acteert? Werken bij Marcel van Hooijdonk heeft verschillende vacatures open staan. Kijk of er iets voor jou bij zit op: werken bij Marcel van Hooijdonk!

       

Marcel van Hooijdonk

Senior advisor

LinkedIn