Over Marcel van Hooijdonk

___________________

Pionier in transformeren

Marcel van Hooijdonk is een van de pioniers in Nederland op het gebied van het transformeren van leegstaand vastgoed naar prettige woon- en bedrijfsruimte. Als ondernemer is hij niet bang om risico’s te nemen. Ook tijdens de laatste crisis op de woningmarkt bleef hij zich inzetten om in onbruik geraakte panden weer beschikbaar te maken voor mensen die behoefte hebben aan een appartement, studentenkamer of winkelpand. 

Tevreden huurders

Wat bij Marcel van Hooijdonk altijd voorop staat, is de tevredenheid van zijn huurders. Daarom is de servicegraad in het door hem getransformeerde vastgoed hoog en worden huurders snel geholpen wanneer er bijvoorbeeld een defect is. Als goede verhuurder vindt Marcel van Hooijdonk het belangrijk dat zijn huurders prettig kunnen wonen en werken.

Oplossen woningtekort

Met zijn unieke aanpak draagt Marcel van Hooijdonk in heel Nederland zijn steentje bij aan het oplossen van het nijpende woningtekort en het aanpakken van de vele leegstand. Zo houdt hij met het opkopen en transformeren van vastgoed de Nederlandse steden levendig, leefbaar en aantrekkelijk. 

Goede doelen

Marcel van Hooijdonk vindt het belangrijk om als ondernemer iets terug te geven aan de maatschappij. Daarom steunt hij de strijd tegen onder meer MS via Why Donate en Doneeractie.nl. Ook Stichting ALS Nederland mag rekenen op steun van Marcel van Hooijdonk.

Werken bij Marcel van Hooijdonk

Deel uitmaken van het veranderend landschap waarin Marcel van Hooijdonk acteert? Kom dan werken bij Marcel van Hooijdonk!

                

Marcel van Hooijdonk

Senior advisor

LinkedIn