BodyMx en de samenwerking met Marcel van Hooijdonk

Bij Zuylenstaete Vastgoed B.V. verhuren we niet alleen aan particulieren maar ook aan verschillende bedrijven.

Vastgoed
Door Marcel van Hooijdonk

Zo hebben we veel tevreden bedrijven en retailers met ieder zijn eigen succesverhaal. Dit keer is het de beurt aan Jurgen van Poeijer, bedrijfsleider van BodyMx uit Breda. Jurgen huurt al lange tijd bij Marcel van Hooijdonk en was meer dan bereid om mee te werken aan dit artikel.

Het eerste contact tussen Marcel van Hooijdonk en BodyMx

BodyMx is een piercingstudio die gevestigd is in Breda. BodyMx zit al meer dan 15 jaar tegen de Grote Markt aan op de Sint Janstraat 7. ‘Het pand stond al een tijdje leeg en het viel ons op dat het te huur stond.’ Uiteindelijk is de knoop doorgehakt en hebben ze besloten om in het nieuwe pand in te trekken. ‘Hiervoor zaten we ook in de buurt maar dan in een groter pand. Vanwege een afsplitsing met ons toenmalige plastische chirurgie afdeling was het niet meer noodzakelijk om een groot pand te huren.’ Het huidige pand bestaat uit een winkelruimte met diverse vitrines, een verkoopbalie en een sterilisatie gedeelte. Aan de achterzijde in een uitbouw zijn 2 aparte behandelkamers gerealiseerd waarbij de klanten in alle privacy behandeld kunnen worden.

De locatie was het belangrijkst

Marcel van Hooijdonk houdt altijd rekening met de locatie en functie van zijn panden. De straat waarin BodyMx zich heeft gehuisvest bevat veel karakteristieke panden waardoor het hele straatbeeld mooier oogt. Maar het grootste voordeel van de locatie was de bereikbaarheid. ‘Voor ons was de belangrijkste reden, de bereikbaarheid. De klanten gaan namelijk meestal uit zichzelf naar ons op zoek.’ verteld Jurgen. BodyMx staat bekend om zijn specialistische kennis en vakkundig personeel. ‘Al ons personeel heeft een verpleegkundige opleiding afgerond en vele hebben al ervaring in de medische sector.’ De klanten komen om deze reden van heinde en verre om bij BodyMx gepiercet te worden.

Waarom huren bij Marcel van Hooijdonk

Na meer dan 15 jaar gehuurd te hebben bij Marcel van Hooijdonk is Jurgen zeer te spreken over de samenwerking. ‘Met name het contact verliep altijd correct en er wordt na een melding direct actie ondernomen.’ We vroegen hem in welke situaties dit dan het geval is geweest, waarop hij antwoordde. ‘We hadden een keer problemen met het dak aan de achterkant en de gevel maar dit werd al snel opgelost’.  Toen we Jurgen vroegen wat hij tegen potentiële huurders zou willen zeggen, antwoordde hij: ‘Ik zou iedereen aanraden bij Marcel van Hooijdonk te huren. Het is een prettige verhuurder waarmee je goed in contact blijft. Wij zijn blij met de keuze die 15 jaar geleden gemaakt is.’

Kom in contact met Marcel van Hooijdonk

Vijftien jaar geleden had de zoektocht naar een nieuw onderkomen voor BodyMx een geslaagd resultaat waar ze tevreden op terug kunnen kijken. Ben jij nu ook op zoek naar een nieuw pand? Bekijk dan ons huidige aanbod aan huurpanden of neem contact op met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.