Marcel van Hooijdonk | Rondlopen in je toekomstige woning

De mogelijkheden van VR

Vastgoed
Door Marcel van Hooijdonk

Zonder dat er maar één steen ligt kan je al een wandeling door je woning maken met virtuele beleving. Met de virtuele bril ervaar je het ruimtelijke gevoel en komt de woning echt tot leven. Je kan zelfs via een groot beeldscherm digitaal aanpassingen doorvoeren aan de woning. Met de virtuele rondleiding krijg je een levensechte indruk van de door jou gekozen bouw keuzes. Je krijgt een reëel beeld van de werkelijkheid en het biedt een hoop inspiratie.

De inrichting aanpassen

Na de virtuele rondleiding kan je de inrichting van je woning aanpassen naar jouw eigen voorkeuren. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om je badkamer te verkleinen, of bepaalde kozijnen en ramen te verplaatsen naar plaatsen waar je ze wel wilt. Een grotere woonkamer, een dakkapel of rolluiken? Het is allemaal in real-time te ervaren. Hierdoor kan je voorzichtig al gaan nadenken over de inrichting van jouw droomhuis.

De visuele rondleiding biedt meerwaarde

De virtuele beleving voegt zeker wat toe aan het verkooptraject. Klanten merken echt de meerwaarde van de visuele rondleiding. Dit schept tevredenheid bij klanten, het werkt heel goed om opties te beleven en in beeld te brengen. De kopers kunnen op een uitgebreide manier geïnformeerd worden, zo voorkomen we dat ze voor verrassingen komen te staan bij de aanschaf van de woning. Het staat garant voor heldere communicatie tussen beide partijen en klantvriendelijke benadering.

Heeft u vragen aan ons?

Heb je nog vragen aan ons? Of heb je interesse in een pand? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!