Montaubanstraat 1 Zeist

Door de financiële crisis zijn veel kantoorpanden leeg komen te staan. Hierdoor is er steeds meer leegstand in grote steden, terwijl er anderzijds veel vraag is naar woonruimte. Om kantoorpanden geschikt te maken om in te wonen, moet er flink verbouwd worden. Dit is precies wat Marcel van Hooijdonk doet. Door leegstaande panden te verbouwen, kan hij de panden omtoveren tot comfortabele woningen. De leegstand wordt minder, de straten worden gezellig druk én er zijn meer woningen in Nederland. Dit is dan ook precies wat er gebeurd is met het pand aan de Montaubanstraat in Zeist.

Van kantoorpand naar appartementen

Op Montaubanstraat 1 in Zeist waren vroeger diverse bedrijven gevestigd. Toen zij het pand niet meer konden betalen door hun problemen in de financiële crisis, vertrokken zij weer en kwam het langere tijd leeg te staan. Marcel van Hooijdonk besloot deze leegstand aan te pakken. Hij kocht het pand van Nieuwe Steen Investments (NSI) en bouwde het kantoorpand om tot meerdere tweekamer appartementen. Nu staat het pand niet meer leeg, maar wonen hier enthousiaste starters.

Comfortabele appartementen

De tweekamer appartementen op Montaubanstraat 1 in Zeist zijn stuk voor stuk uiterst comfortabel. De woningen zijn niet alleen ruim, maar bovendien duurzaam. Zo hebben alle woningen energielabel A, zoals tegenwoordig de norm is. Ook genieten de bewoners van de appartementen van de centrale locatie van het voormalige kantoorpand.