Vismarkt 21-21A Utrecht

Marcel van Hooijdonk verhuurt diverse bijzondere panden, waaronder het unieke pand aan de Vismarkt 21-21A in Utrecht. Dit pand ligt op een steenworp afstand van de Domtoren en in de directe omgeving van de verblijfplaats van keizer Hendrik III. Door een negendaagse stadsbrand in 1253, is een groot gedeelte van het monumentale pand helaas verwoest. Wel zijn er nog altijd oude elementen in het pand terug te vinden, voornamelijk in de kelder. Deze oude elementen maken het monumentale pand extra bijzonder en sfeervol.

De renovatie van Vismarkt 21-21A

Het pand aan de Vismarkt wordt al sinds het jaar 2006 verhuurd aan koffiezaak Simon Levelt. In deze winkel kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. Uw koffie wordt vers voor u gemalen in de winkel. Drinkt u een kopje koffie of thee in dit bijzondere pand aan de Vismarkt, dan geniet u van de bijzondere sfeer van deze monumentale ruimte. Dit maakt uw kopje koffie nog net iets lekkerder.

De perfecte combinatie van oud en nieuw

Uiteraard is het pand voor de verhuur uitvoerig opgeknapt. De oude elementen zijn behouden, maar het pand voldoet wel aan de hedendaagse eisen van de verhuurder. Op deze manier worden oud en nieuw perfect met elkaar gecombineerd.